SMIL Jurken online shop

https://www.smiljurken.nl

smilweddingnl@gmail.com

smilwedding.nl, een populaire online winkel met meer dan 1000 trouwjurken

11-06-2013 10:25

 

smilwedding.nl, een populaire online winkel met meer dan 1000 trouwjurken, heeft onlangs aangekondigd haar trouwjurk verkoop, het aanbieden van grote kortingen op alle trouwjurken, tot 67% korting, vóór 18 juni 2013.
smilwedding.nl 's jurken zijn bekend om trendy designs en prachtige looks. Trouwens, heeft de delicate vakmanschap het bedrijf geholpen om vele positieve recensies van klanten online te ontvangen. Nu worden alle trouwjurken van smilwedding.nl aangeboden tegen gereduceerde prijzen. Bijvoorbeeld, een van de trouwjurken (genaamd "Exquisite Scoop kant Mermaid Wedding Veil Met Champagne Sash", artikelcode: WD0370) werd eerder geprijsd op $ 419, en het wordt aangeboden in een nieuwe gereduceerde prijs van $ 179.
De zomer is een tijd bruiloft, en smilwedding.nl 's trouwjurken beslaan vele hete stijlen, zoals A-lijn trouwjurken, lieverd trouwjurken, strand trouwjurken, bescheiden trouwjurken, en meer. Deze prachtige jurken zijn speciaal ontworpen voor de zomer 2013.
"We zijn verheugd om de promotie te lanceren, en meer potentiële klanten weten ons merk van SposaDress. Onze producten zijn gestroomlijnd in een kwaliteitssysteem, van inkoop tot levering. Of de bruiden zijn rondborstige, peervormig, lang of petite, we hebben toga's die zullen accentueren hun beste eigenschappen. Gelieve winkelen kwaliteit goedkope trouwjurken in onze online winkel vóór 18 juni 2013, "zegt een senior woordvoerder van het bedrijf.
over smilwedding.nl
smilwedding.nl is een professionele fabrikant en retailer van speciale-gelegenheid jurken voor vrouwen. Het bedrijf is gewijd aan het verstrekken van elke dame een fantastische e-shopping ervaring voor goedkope avondjurken, prom toga, bruiloft jurken, en meer. smilwedding.nl, een populaire online winkel met meer dan 1000 trouwjurken